Gelaatsverzorging

Wat je uitstraalt is wie jij bent.

Een ontspannen moment met een doel, omdat ieder persoon uniek is, elke behandeling is verschillend en aan u aangepast.

Gelaatsverzorging met Jean D’Arcel.

Jean D’Arcel is een Duits merk, ontwikkeld door een Fransman. Uitgebreide onderzoeken en ontwikkelingen resulteren in hoge kwaliteit. Alle producten worden op biologische wijze geproduceerd en zijn volledig dierproefvrij.

Jean D’Arcel staat garant voor een luxe en kwaliteit in een medium prijsklasse.

Voor iedereen:

Dankzij een uitgebreid gamma en verschillende lijnen is het mogelijk om voor elke huidtype een persoonlijk “recept” samen te stellen. Elk product sluit hierdoor goed aan op uw huid, ritueel en budget.

Korte gelaatsverzorging ( ideaal voor de jeugd ) -30’

Afbeeldingsresultaat voor jean d'arcel miratense

  • Aroma compres, demaquilleren, reiniging volgens huidtype, dieptereiniging met peeling, diepreinigende lotion, masker aangepast aan de noden van de huid, dag-, oog-, hals en décolletécremè.

Basis gelaatsverzorging -50′

Afbeeldingsresultaat voor jean d'arcelAfbeeldingsresultaat voor jean d'arcel miratense

  • Aroma compres, demaquilleren en reiniging volgens huidtype, huidanalyse, dieptereiniging met peeling, diepreinigende lotion, verwijderen van onzuiverheden,  masker volgens huidtype, dag-, oog-, hals en décolletécremè.

Uitgebreide gelaatverzorging -60’

Afbeeldingsresultaat voor jean d'arcel

  • Aroma compres, demaquilleren en reiniging van de huid, huidanalyse, dieptereiniging met peeling, diepreinigende lotion,  wenkbrauwen epileren of harsen, onzuiverheden verwijderen, ampoulle met stonefeelmassage, gelaat-,  hals en décolletémassage, masker aangepast aan de huidtype,  dag , oog , hals en décolletécremé.

Luxe gelaatverzorging -70’

Afbeeldingsresultaat voor jean d'arcel

  • Aroma compres, demaquilleren en reiniging volgens huidtype, huidanalyse, dieptereiniging met peeling, diepreinigende lotion, wenkbrauwen epileren of harsen, verwijderen van onzuiverheden, ampoulle met stonefeelmassage,  gelaat, hals en décolletémassage, masker aangepast aan de noden van de huid ,  oren-, hoofdhuid-, nek en schoudermassage, dag-, oog-, hals en décolletécremé.

Jean D’Arcel – Miratense – Shin – Tai – gelaatsverzorging

Afbeeldingsresultaat voor jean d'arcel lichaam Afbeeldingsresultaat voor jean d'arcel miratense

Shin-Tai is een unieke combinatie van Oosterse en Westerse rituelen. Een verjongend en ontspannend ritueel dat spanning wegneemt en stress tot het verleden doen behoren. Het resultaat: een ongelooflijke fluwelige en zachte huid die het huidverouderingsproces helpt vertragen.

Zuurstofbehandeling Shin-Tai is een perfecte wellness ervaring met softmicrodermabrasie en luxeuze verzorging. Deze wellness behandeling geeft een ontspannende momenten , de huid ziet er strakker en glazend uit.

  • Methode Shin-Tai “Quick lift de luxe” -45’-Aroma compres, demaquilleren en reiniging, dieptereiniging, tonifieren, lifting concentraat, masker en afwerken met dag-, oog-, hals en décolletécremé.
  • Methode Shin-Tai “Classic treatament” -60’-Aroma compres,  demaquilleren en  reiniging,  huidanalyse,   dieptereiniging, tonifieren, liftingconcentraat, massage, masker en afwerken met dag-, oog-, hals en décolletécremé. 
  • Methode Shin-Tai “Luxe Treatament” -90′-Aroma compres, demaquilleren en reiniging,  huidanalyse,  dieptereiniging, tonifieren, masker, Koreaanse ying en yang massage van de vingers en handpalmen, liftingconcentraat 1 op de ogen en mondkringspieren en acupressurmassage, gelaatsmassage, liftingconcentraat 2 op gelaat, masker en afwerken met dag-, oog-, hals en décolletécremé .                                                                            

Multibalance Anti- Aiging Treatament – 70′     

Afbeeldingsresultaat voor multibalance jean d'arcel

  • Aroma compres, demaquilleren en reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, tonifieren, wenkbrauwen epileren, verwijderen van onzuiverheden, ampoulle met sonefeelmassage, gelaat-, hals-, decolletémassage, masker, dag-, oog-, hals en decolletécremé

Masker voor de ogen

Afbeeldingsresultaat voor jean d'arcel miratense

  • Renovar Phytostemcell Gel Matrix oogmasker.

Antirimpel en vochtbehoudend oogpad, verstevigen van de huid, bestrijd schaduwen en zwellingen, kalmeert en koelt af.                                                                                                                                                               

                                                                                                                                                                                             

Homme Treatament -60′

Jean D’arcel biedt ook een complete verzorgingslijn voor de moderne man. Deze individuele behandeling met specifieke ingrediënten en werkstoffen is speciaal voor de mannenhuid bestemd.

Afbeeldingsresultaat voor jean d'arcel homme treatment

  • Een behandeling bestaat uit  reiniging, huidanalyse, dieptereiniging,  massage, masker, specifieke werkstof ampoulle en aflsluiting met dagcreme.